Ομάδες ανάπτυξης

Συνεδρίες ομάδας

Κάθε τι που μας απασχολεί “μικραίνει” και απαλύνεται μόλις το μοιραστούμε. Η συμμετοχή σε μια ομάδα ανάπτυξης προσφέρει στο άτομο την ευκαιρία να γίνει μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που συνδέονται με κοινή πρόθεση. Μέσα από την ενεργητική ακρόαση  και την ασφαλή καθοδήγηση του coach το άτομο μπορεί να δει τον εαυτό του σε διάφορες θέσεις και να αποκτήσει μια διευρυμένη οπτική για το θέμα που τον απασχολεί.

Ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας και διαπροσωπικών σχέσεων η δυναμική της ομάδας μπορεί να λειτουργήσει πολύ ωφέλιμα και θετικά για το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Η ομάδα έχει τους δικούς της όρους και κανόνες που διασφαλίζουν την ανοιχτότητα και αυθεντικότητα των ατόμων.

  • Η παρουσία είναι τακτική με συχνότητα που ορίζεται από την αρχή της δημιουργίας της
  • Δεν χρειάζεται να μιλάει κάποιος εάν δεν θέλει. Αγαπάμε τις παύσεις.
  • Δεν υπάρχει επίκριση
  • Συντονίζει η coach ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή και ευχάριστη ροή
  • Ακούμε για να καταλάβουμε όχι για να απαντήσουμε
  • Η θέση του άλλου είναι απόλυτα σεβαστή

Μέσα σε αυτή την συνθήκη το άτομο συνδέεται ουσιαστικά με άλλους ανθρώπους και παράλληλα με το ατομικό του θέμα εξασκεί τις δεξιότητες επικοινωνίας και συνύπαρξης που τον βοηθούν να συνειδητοποιήσει στοιχεία του εαυτού του και να τα βελτιώσει ή ακόμα και να χτίσει νέα στοιχεία με τρόπο βιωματικό.

Στην ομάδα υπάρχει χώρος για όλους, αναπτύσσεται κλίμα χαράς και η υποστήριξη γίνεται με πολλαπλούς τρόπους από και προς το άτομο.

Χαίρομαι πάντα να ξεκινώ μια καινούρια ομάδα και να δημιουργούνται μικρές κοινότητες ανθρώπων φαινομενικά διαφορετικών που τελικά μοιράζονται τόσα κοινά.

Συνεδρίες ομάδας

Συνεδρίες ομάδας

Έναρξη ομάδας 2023-24

Το φθινόπωρο 2023 πρόκειται να ξεκινήσει μια ακόμα ομάδα ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Master Coach Λευτέρη Κατσιμάνη.

Η ομάδα θα αποτελείται από 10-14 άτομα 18 ετών και άνω. Οι συναντήσεις θα είναι σε 15νθημερη βάση και διάρκειας 3 ωρών σε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως σε όλες τις ομάδες που διαχειριζόμαστε με τον Λευτέρη, έτσι και σε αυτήν θα δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος και η κατάλληλη ενέργεια ώστε ο καθένας να προσδιορίσει την θέση του μέσα από την αποδοχή και την ενσυναίσθηση στην ομάδα. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι μια στιγμή για τον καθένα να συνδεθεί, να βιώσει, να δει μέσα από τα μάτια των άλλων τον κόσμο και τον εαυτό του. Έχουμε μεγάλη χαρά για αυτή την δράση που έρχεται να συμπληρώσει την πολύχρονη συνεργασία μας και την αγάπη μας για τον Άνθρωπο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην συνέχεια σχετικά με ακριβείς ώρες και τόπο διεξαγωγής.

Λόγω περιορισμένων θέσεων εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να αποστείλετε email στο για να σας ενημερώσουμε εγκαίρως αμέσως μόλις έχουμε νεότερα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

CAPTCHA Image

2023 © Ugrow-life.gr | Κωνσταντίνα Παντούλια | All Rights Reserved | Developed by TotalWeb®