Ατομικές συνεδρίες

Coaching είναι η ύψιστη τέχνη αφύπνισης και κινητοποίησης των ανθρώπων στην επαγγελματική, προσωπική και πνευματική τους ζωή.

 

Ατομικές συνεδρίες

Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στον εαυτό του είναι να ζητήσει υποστήριξη όταν αισθάνεται ότι δυσκολεύεται σε κάποιον τομέα της ζωής του.

Δεν έχει σημασία η ηλικία, το επάγγελμα, το φύλλο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί κάποιος να βάζει στον νου του ότι είναι εμπόδιο σε αυτό. Οι πιο γενναίοι άνθρωποι είναι αυτοί που μπορούν να αποδεχτούν την θέση τους, τα συναισθήματα τους καθώς και να δεχτούν ότι χρειάζονται υποστήριξη ακόμα και αλλαγή. Οι καιροί είναι απαιτητικοί και πολλές φορές η καθημερινότητα μας επιβαρύνει με παραπάνω φορτίο από ότι αντέχουμε τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και κοινωνικό. Άλλες φορές βλέπουμε ότι κάτι που έως τώρα κάναμε με έναν τρόπο, δεν λειτουργεί πια για εμάς..

Οι σχέσεις, τα επαγγελματικά, η ανάπτυξη μας είναι όλα σε έναν συνεχή στροβιλισμό. Η εξέλιξη και η αλλαγή είναι στην φύση του ανθρώπου και είναι εκείνα που θα σε βοηθήσουν να βγεις από αυτό που σε κρατάει πίσω. Η εξέλιξη σου και η αλλαγή σου είναι το κλειδί και χρειάζεσαι κάποιον να σε καθοδηγήσει με ασφάλεια, να σε συνοδεύσει στον δρόμο αυτό που αρχικά μπορεί να σου φαίνεται δύσκολος ή χαώδης.

Μέσα από αυτόν τον δρόμο θα ανακαλύψεις νέους τρόπους να σχετίζεσαι με τον εαυτό σου πρώτα και ύστερα με τους άλλους, νέο τρόπο αντίληψης της πραγματικότητας και την δύναμη να είσαι αυτό που επιθυμείς σε συμφωνία με τις ανάγκες σου και τις συνθήκες σου.

Που μπορεί να βοηθήσει το coaching και οι ατομικές συνεδρίες ψυχικής υγείας;

Μέσα από την υποστηρικτική αυτή διαδικασία το άτομο δημιουργεί τα φίλτρα εκείνα που βοηθούν να δημιουργείται μια αφήγηση της πραγματικότητας με ρεαλισμό,  αποδοχή και τόλμη. Απομακρύνεται το πέπλο αυτό που θολώνει την όραση σου και μπορείς πια με νέα ματιά να δεις καθαρά και να ξέρεις ποιος είσαι και πως είσαι. Δημιουργείται το ασφαλές εκείνο περιβάλλον όπου το άτομο μπορεί να μιλήσει την Αλήθεια του και εκφράζοντας την να μπορέσει να την υλοποιήσει ώστε να έχει μια εναρμονισμένη ζωή. Μια ζωή δηλαδή που είναι σε αρμονία με τις αξίες, τις ανάγκες και το όραμα του. Κυρίως μια ζωή μέσα από την ταυτότητα που θέλει να λειτουργεί.

Δεν είναι ποτέ αργά να μπούμε λίγο πιο βαθιά να δούμε τι θέλουμε να αλλάξουμε, να βελτιώσουμε ίσως απλά να κατανοήσουμε για να προχωρήσουμε με άλλα βήματα στο μέλλον. Ένα άτομο σε αρμονία χρειάζεται να είναι σε συμφωνία με τον εαυτό του, το πλαίσιο και τους άλλους, αυτό περνάει από διάφορες συγκρούσεις εσωτερικά έως ότου καταλαγιάσει και αποκρυσταλλωθεί για να μπορεί να εκφραστεί με Αγάπη.

Είμαι εδώ λοιπόν για να πάμε μαζί στο μονοπάτι της Αλήθειας σου, να αφήσουμε πίσω ότι δεν είναι χρήσιμο πια και να ενισχύσουμε εκείνα τα στοιχεία σου που για λίγο καιρό είχες κρυμμένα.

Οι ατομικές συνεδρίες διεξάγονται είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Δεν πιστεύω στην δημιουργία πακέτων υπηρεσιών διότι κάθε άνθρωπος και κάθε θέμα είναι διαφορετικό. Η υπηρεσία υποστήριξης της ψυχικής υγείας των ανθρώπων δεν είναι εμπορικό προϊόν να μετρηθεί ή να ζυγιστεί. Ξεκινάμε  λοιπόν μαζί και στην πορεία συζητάμε για την πρόοδο και αυτή καθορίζει τον αριθμό των επόμενων συνεδριών. Χωρίς πίεση και βιασύνη, σε συνεργασία.

Από καρδιάς,
Κωνσταντίνα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

CAPTCHA Image

Είπαν για εμάς

Testimonials συμμετεχόντων σε Personal Coaching Sessions

Ζ. Μ. 
Δικηγόρος, 2023

Γνώρισα την Κωνσταντίνα τον Οκτώβριο του 2020, σε μια μεταβατική και δύσκολη, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά μου ζητήματα. Μέσα από τα μάτια της , σε κάθε μας συνάντηση καθρεφτίζεται η πιο  όμορφη, αξιαγάπητη, άλλοτε δυνατή αλλά και συνάμα ευάλωτη εκδοχή μου. Στη πορεία μας μέχρι σήμερα, ξανασυστήθηκα και γνωρίστηκα με εμένα την ίδια, κυρίως όμως ανακάλυψα, και της είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό, πόσο σημαντικό για την εξέλιξη μας είναι να στεκόμαστε υποστηρικτικά και δίπλα σε εμάς, αναλαμβάνοντας με θάρρος την ευθύνη μας.

Θ. Κ.
2018

Το coaching αποτέλεσε μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μου. Η Κωνσταντίνα με τον δυναμισμό, την αισιοδοξία και το ταλέντο της εντόπισε και ενίσχυσε τα δυνατά σημεία στην προσωπικότητά μου, πίστεψε σε μένα και μου έδειξε τρόπους να ανταπεξέρχομαι στις τρέχουσες επαγγελματικές δυσκολίες. Τέλος εστίασε στο να μπορώ να διατηρώ την ισορροπία στη ζωή μου και να βρίσκω το θάρρος να μπαίνω στη δράση για κάθε στόχο που θέτω! Σε ευχαριστώ πολύ!

Υ. Ι.
Business Administrative Assistant / Graphics Designer, 2018

Η Κωνσταντίνα με βοήθησε να δώσω προτεραιότητα σε ότι ήταν σημαντικό στη ζωή μου, την προσωπική και την επαγγελματική. Με εισήγαγε σε έννοιες της προσωπικότητας και της παρουσίας μου στον επαγγελματικό χώρο, που μου έδωσαν την ευκαιρία ν’ ανταπεξέλθω δυναμικά στις αλλαγές της ζωής μου. Με βοήθησε να μείνω επικεντρωμένη στα πλεονεκτήματα και όχι στις δυσκολίες. Όσο την έχω δίπλα μου, τόσο περισσότερο θεωρώ πόσο σημαντικό είναι να έχει κάποιος έναν τέτοιο επαγγελματία δίπλα του, τόσο για την προοπτική, όσο και για την ενθάρρυνση.
2024 © Ugrow-life.gr | Κωνσταντίνα Παντούλια | All Rights Reserved | Developed by TotalWeb®