Εργαστήριο ανάπτυξης

ugrow-life.gr

ADVANCED META STATES OF COACHING

Εργαστήριο ανάπτυξης δεξιοτήτων coaching

Στόχος

Ανακαλύψτε τις πιο βαθιές πτυχές του εαυτού και τον τρόπο που αυτές καθορίζουν την λειτουργία των εσωτερικών συστημάτων του ανθρώπου. Αναβαθμίστε τις  δεξιότητες του coach μέσα από το βίωμα και την πρακτική.

Μετά από εφτά περίπου χρόνια στην εκπαίδευση ενηλίκων στο Coaching αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το βιωματικό εργαστήριο που προκύπτει ως ανάγκη για την επαγγελματική εξέλιξη όσων ασχολούνται ή εντάσσουν στην προσέγγιση τους τις τεχνικές του coaching. Η αγάπη μας για το αντικείμενο και η παρατήρηση της ωφελιμότητας της σε βάθος πρακτικής άσκησης και κατανόησης  τόσο της    φιλοσοφίας όσο και των τεχνικών του coaching, γέννησε αυτό το εργαστήριο που συνεχώς θα εμπλουτίζεται με νέες δράσεις.

Πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/03/2024

 ΤΟ STATE ΤΟΥ COACH

Η παρουσία του coach στην συνεδρία . Η ουσία του να είσαι coach. Less is more.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/04/2024 & 18/05/2024

 Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Ο τρόπος λειτουργίας της ταυτότητας στους μηχανισμούς σκέψης, συναισθήματος  και συμπεριφοράς του ανθρώπου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/06/2024 & 22/06/2024

 ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ VS ΑΛΛΑΓΗ

Η χαρτογράφηση της διαδικασίας της διεύρυνσης που οδηγεί στην αλλαγή (η συνειδητότητα των περιορισμών, η δυνατότητα της διεύρυνσης)

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/09/2024 & 12/10/2024

 META- STATES

Ανακαλύπτοντας τις ρίζες των πεποιθήσεων (τι πιστεύεις, τι υπηρετείς, για ποιον λόγο- ευελιξία και προσαρμοστικότητα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/11/2024

 THE DEEP VOICE

Η τέχνη των ερωτήσεων προς την Αλήθεια. Σχεδιάζοντας δυναμικές ερωτήσεις. Η στιγμή και ο στόχος της ερώτησης στην συνεδρία.

Λεπτομέρειες

 • Έναρξη: 30/03/2024
 • Ώρα: Σάββατο 9:30-14:30
 • Λήξη: 02/11/2024
 • Διάρκεια: 8 συναντήσεις
 • Περιλαμβάνονται: Βιωματική μάθηση και άσκηση
 • Τόπος διεξαγωγής: Μαυροματαίων 39. Αθήνα ( έναντι Πανελλήνιου γυμναστικού συλλόγου)
 • Δηλώσεις συμμετοχής: έως 10/03/2024
 • Πληροφορίες: Κωνσταντίνα Παντούλια, 6977256487,
 • Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής

Προϋποθέσεις συμμετοχής

 • Εκπαίδευση σε πρόγραμμα coaching διάρκειας τουλάχιστον 70 ωρών
 • Χωρίς απαίτηση άλλων ανθρωπιστικών σπουδών
 • Δια ζώσης παρακολούθηση

Αίτηση συμμετοχής

CAPTCHA Image


Εκπαιδευτές

Ελευθέριος Κατσιμάνης
Master Life Coach, Trainer

Ελευθέριος Κατσιμάνης

Ο Ελευθέριος Κατσιμάνης είναι  life coach και είναι από τους πρώτους Έλληνες που χρησιμοποίησαν την μεθοδολογία του  coaching στην προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου σε personal και business επίπεδο μέσω ατομικών συνεδριών.

Έχοντας εκπαιδευτεί σε Ελλάδα και εξωτερικό στα κυριότερα μοντέλα coaching (solution focused coaching, creativity coaching, advanced life coaching, provocative coaching, nlp practitioner) , τα τελευταία 5 έτη  έχει διαμορφώσει το δικό του μοντέλο coaching το οποίο διδάσκει σε νέους coaches. Ανήκει στην ομάδα εκπαιδευτών του «Diploma in Positive Integrative Coaching» που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας σε συνεργασία με την Ugrow-life από το 2019.

Τα τελευταία 15 έτη έχει περισσότερες από 9.000 χιλιάδες ώρες εμπειρίας σε personal sessions  και πολλά success stories από ανθρώπους που δούλεψαν μαζί του, ενώ συνεχίζει τις έρευνές του σχετικά με το τι ο-δηγεί τον άνθρωπο στο να μπορεί να ζει μια ζωή πλούσια σε νόημα και σε συμφωνία με τον εαυτό του. Πιστεύει ότι το κυριότερο καύσιμο του ανθρώπου είναι το νόημα και ότι ο άνθρωπος έχει εγγενή ικανότητα να νοηματοδοτεί τα πράγματα μέσα από τις σχέσεις που διαμορφώνει με αυτά.

Στο Σήμερα συνεχίζει τις ατομικές συνεδρίες με καλλιτέχνες, πολιτικούς, opinion leaders, key point executives  και γενικά με ανθρώπους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους.

Το μότο του είναι "σχετίζομαι άρα υπάρχω".

Κωνσταντίνα Παντούλια
BSc, MSc – founder UGrow-life

Κωνσταντίνα Παντούλια

Life Coach, Coaching Trainer, Motivational Speaker
Team & Leadership Coaching, NLP, mBIT & Provocative coach

Η Κωνσταντίνα Παντούλια είναι πιστοποιημένη σε επίπεδο PCC (ICF) Life Coach και Εκπαιδεύτρια Ενηλί-κων, ιδρύτρια της UGROW-life.gr. Διαθέτει παραπάνω από 15 έτη εμπειρίας στη συμβουλευτική και χρη-σιμοποιεί το coaching ως την πιο αποτελεσματική τεχνική σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και αλλαγής των ανθρώπων.

Η εκπαίδευση της είναι σφαιρική γύρω από την Ψυχολογία αλλά και την Οργανωτική Συμπεριφορά, το Team & Leadership Coaching, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, το Provocative Coaching και την Εκ-παίδευση Ενηλίκων και Εταιρικών ομάδων. Επίσης είναι μια από τις ελάχιστες mBIT coaches στην Ελλάδα, ειδικευμένη στην τεχνική ευθυγράμμισης των τριών εγκεφάλων του ανθρώπου ώστε να λαμβάνει τις καλύτερες αποφάσεις για τον εαυτό του.

Διαθέτει πάνω από 800 ώρες ατομικών συνεδριών και πολλές ώρες σε παρουσιάσεις, σεμινάρια και εκ-παιδεύσεις ενηλίκων. Είναι συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας και υλοποιούν από κοινού από το 2019 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Diploma in Positive Integrative Coaching».

 Αγαπά να υποστηρίζει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να κάνουν τις αλλαγές τους, τόσο σε προσωπι-κό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν πιστεύει ότι υπάρχουν εμπόδια που δεν μπορούν να ξεπερα-στούν όταν υπάρχει ισχυρή θέληση.  Το όραμα της είναι να δημιουργηθεί το νέο ρεύμα στην υποστήριξη του ανθρώπου, όπου όλες οι σχετικές επιστήμες και τεχνικές θα συνδράμουν σε αυτόν τον κοινό στόχο.

Η αγαπημένη της φράση είναι:

“If we do not change direction, we are liable to end up where we are headed”, Lao Tsu

Photo Gallery

 

2024 © Ugrow-life.gr | Κωνσταντίνα Παντούλια | All Rights Reserved | Developed by TotalWeb®