Ποια είμαι

Κωνσταντίνα Παντούλια

Το 2000 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΕΚΠΑ στην Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία με ειδίκευση την Ψυχολογία και ύστερα συνέχισα στις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Οργανωσιακή Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο City στο Λονδίνο. Κάθε εκπαιδευτική επιλογή μου ήταν σαν να με έφερνε πιο κοντά στην επόμενη χωρίς να είναι από πριν σχεδιασμένο. Πάντα υπήρχε κάτι καινούριο που άκουγα και που ήθελα να διερευνήσω περισσότερο. Ακόμα υπάρχει και θα υπάρχει..

Έτσι συνέχισα με το να ανακαλύψω και να εκπαιδευτώ στο Coaching λαμβάνοντας συνδυασμό εκπαιδεύσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πάντα συνθέτω ότι καινούριο μαθαίνω με την προσωπική μου στάση και σχέση με τον χώρο και τον τρόπο της Ψυχικής Υγείας ώστε να παρέχω την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους ανθρώπους. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ένας τρόπος , μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους. Κάθε τι που μπορεί να μετατραπεί σε χρήσιμο εργαλείο ανάλογα με την περίπτωση και ανάλογα με το τι είναι κατάλληλο για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Αυτή η ανάγκη με οδήγησε στο να πιστοποιηθώ από τον International Coaching Federation ως Life Coach σε επιπεδο Practitioner Level (PCC)και να συνεχίσω την εκπαίδευση μου στοο Team & Leadership Coaching, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, το Provocative Coaching και την Εκπαίδευση Ενηλίκων.  Επίσης είμαι μια από τις ελάχιστες mBIT (multiple Brains Integration Technique) coaches στην Ελλάδα, ειδικευμένη στην τεχνική ευθυγράμμισης των τριών εγκεφάλων του ανθρώπου ώστε να διατηρεί ισορροπία σώματος και ψυχής.

Το 2017  έδωσα όνομα στις υπηρεσίας μου ξεκινώντας την UGROW. Διαθέτω παραπάνω από 15 έτη εμπειρίας στη συμβουλευτική &  χρησιμοποιώ πλέον το coaching ως την πιο αποτελεσματική τεχνική σε θέματα προσωπικής  ανάπτυξης και αλλαγής διότι δεν εστιάζει στο πρόβλημα αλλά στις δυνατότητες, στις λύσεις , στο μάθημα, στην αλλαγή. Έχω πλέον πάνω από 1500 ώρες ατομικών συνεδριών και πολλές ώρες σε παρουσιάσεις, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.

Τα τελευταία 4 έτη έχω την χαρά να συνεργάζομαι με την ΕΕΘΕΨΥ (Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας), συνδιοργανώνοντας και υλοποιώντας το μοναδικό στην Ελλάδα Diploma in Positive Integrative Coaching ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών για μελλοντικούς coaches αλλά και όσους θέλουν να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο σκέψης και επικοινωνίας στην ζωή τους. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα Coaching στην Ελλάδα που υλοποιείται σε συνεργασία  με  ακαδημαϊκούς εκπαιδευτές της Θετική Ψυχολογίας αλλά και έμπειρων Master Coaches.

Αγαπώ να υποστηρίζω τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να κάνουν τις αλλαγές τους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και να υποστηριχθούν σε τομείς που αισθάνονται την ανάγκη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν εμπόδια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν όταν υπάρχει ισχυρή θέληση και υποστήριξη. 

Η αγαπημένη μου φράση είναι :

Εάν δεν αλλάξουμε κατεύθυνση , το πιθανότερο είναι να κατευθυνθούμε προς τα  εκεί που πηγαίνουμε - Lao Tsu

 

icf pcc badge

mbit coach

 

2024 © Ugrow-life.gr | Κωνσταντίνα Παντούλια | All Rights Reserved | Developed by TotalWeb®