Konstantina Pantoulia

Κωνσταντίνα Παντούλια

Πιστεύω βαθιά στις δυνάμεις που έχει ο  Άνθρωπος μέσα του. Η Αγάπη και το Νόημα στην ζωή ενεργοποιούν  αυτές τις δυνάμεις και τις φέρνουν στο φως. Στην συνεργασία μου με τους ανθρώπους μέλημα μου είναι να δημιουργούνται συνθήκες συνειδητοποίησης και άνθισης ώστε να περπατήσουν στο μονοπάτι της Αλήθειας τους με δύναμη και Αγάπη. Η αλλαγή του καθένα μας, η άνθιση του καθενός από εμάς αλλάζει και ανθίζει τον κόσμο.

περισσότερα

 

Ατομικές συνεδρίες

Ατομικές συνεδρίες

Μέσα από την υποστηρικτική αυτή διαδικασία το άτομο δημιουργεί τα φίλτρα εκείνα που βοηθούν να δημιουργείται μια αφήγηση της πραγματικότητας με ρεαλισμό,  αποδοχή και τόλμη. Απομακρύνεται το πέπλο αυτό που θολώνει την όραση σου και μπορείς πια με νέα ματιά να δεις καθαρά και να ξέρεις ποιος είσαι και πως είσαι.

Περισσότερα

 


 

Εργαστήριο ανάπτυξης

Ανακαλύψτε τις πιο βαθιές πτυχές του εαυτού και τον τρόπο που αυτές καθορίζουν την λειτουργία των εσωτερικών συστημάτων του ανθρώπου. Αναβαθμίστε τις δεξιότητες του coach μέσα από το βίωμα και την πρακτική. Δημιουργήσαμε αυτό το βιωματικό εργαστήριο που προκύπτει ως ανάγκη για την επαγγελματική εξέλιξη όσων ασχολούνται ή εντάσσουν στην προσέγγιση τους τις τεχνικές του coaching.

Περισσότερα

 

Ατομικές συνεδρίες 

 

Είπαν για εμάς

Testimonials συμμετεχόντων σε Personal Coaching Sessions

Ζ. Μ. 
Δικηγόρος, 2023

Γνώρισα την Κωνσταντίνα τον Οκτώβριο του 2020, σε μια μεταβατική και δύσκολη, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά μου ζητήματα. Μέσα από τα μάτια της , σε κάθε μας συνάντηση καθρεφτίζεται η πιο  όμορφη, αξιαγάπητη, άλλοτε δυνατή αλλά και συνάμα ευάλωτη εκδοχή μου. Στη πορεία μας μέχρι σήμερα, ξανασυστήθηκα και γνωρίστηκα με εμένα την ίδια, κυρίως όμως ανακάλυψα, και της είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό, πόσο σημαντικό για την εξέλιξη μας είναι να στεκόμαστε υποστηρικτικά και δίπλα σε εμάς, αναλαμβάνοντας με θάρρος την ευθύνη μας.

Θ. Κ.
2018

Το coaching αποτέλεσε μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μου. Η Κωνσταντίνα με τον δυναμισμό, την αισιοδοξία και το ταλέντο της εντόπισε και ενίσχυσε τα δυνατά σημεία στην προσωπικότητά μου, πίστεψε σε μένα και μου έδειξε τρόπους να ανταπεξέρχομαι στις τρέχουσες επαγγελματικές δυσκολίες. Τέλος εστίασε στο να μπορώ να διατηρώ την ισορροπία στη ζωή μου και να βρίσκω το θάρρος να μπαίνω στη δράση για κάθε στόχο που θέτω! Σε ευχαριστώ πολύ!

Υ. Ι.
Business Administrative Assistant / Graphics Designer, 2018

Η Κωνσταντίνα με βοήθησε να δώσω προτεραιότητα σε ότι ήταν σημαντικό στη ζωή μου, την προσωπική και την επαγγελματική. Με εισήγαγε σε έννοιες της προσωπικότητας και της παρουσίας μου στον επαγγελματικό χώρο, που μου έδωσαν την ευκαιρία ν’ ανταπεξέλθω δυναμικά στις αλλαγές της ζωής μου. Με βοήθησε να μείνω επικεντρωμένη στα πλεονεκτήματα και όχι στις δυσκολίες. Όσο την έχω δίπλα μου, τόσο περισσότερο θεωρώ πόσο σημαντικό είναι να έχει κάποιος έναν τέτοιο επαγγελματία δίπλα του, τόσο για την προοπτική, όσο και για την ενθάρρυνση.

Για εσένα

Μήπως δεν είμαι αρκετά καλή;

Μήπως δεν είμαι αρκετά καλή;

Η έννοια της επιτυχίας και η αξιολόγηση της ζωής σου με βάση τις «επιτυχίες» ή τις «αποτυχίες» σου είναι μια τεράστια παγίδα, ένας αέναος κύκλος που προκαλεί πολλές αρνητικές συνέπειες.

Περισσότερα ›

ΟΙ ΤΡΕΙΣ «εγκέφαλοι»

ΟΙ ΤΡΕΙΣ «εγκέφαλοι»

Αν μέχρι χθες πίστευες οτι παίρνεις αποφάσεις μονο με το μυαλό σου, καιρός να αναθεωρήσεις. Υπάρχουν τρεις «εγκέφαλοι» που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλήξεις.

Περισσότερα ›


Gallery

Περισσότερα


Πιστοποιήσεις

icf pcc badge

mbit coach

2024 © Ugrow-life.gr | Κωνσταντίνα Παντούλια | All Rights Reserved | Developed by TotalWeb®